Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stressreducering.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Behandlinger – Stressreducering

Behandlinger

· Mindfulness ·

Overordnet handler mindfulness om at blive bevidst nærværende: bevidst om hvad der er af tanker, følelser og kropsfornemmelser, acceptere det, og være med det.

Effekten viser sig som større indre ro, mindre stress, følelsen af genopladning og mere livskvalitet i hverdagen.

I en travl hverdag kan mindfulness – ved regelmæssig praksis – medføre at der opleves en større fredfyldthed og at man oplever sig mere tilstede i det man foretager sig.

Fysisk vil kroppen slappe mere af og nervesystemet vil falde til ro. I forhold til dannelse af stresshormonerne adrenalin og kortisol, vil denne produktion mindskes, og der vil opleves større fysisk og psykisk harmoni.

Dette giver overskud til at træffe bedre beslutninger, til at tænke kreativt, og til at handle mere afbalanceret i livets gøremål.

I praksis foretages formelle og uformelle øvelser. Formelle øvelser er eks. forskellige typer meditationer, kropsscanninger og yoga. Uformelle øvelser er ofte meget individuelle og kan foregå ved havearbejde, rengøring, spisning, gåture o.a.

Mindfulness tilbydes enkelt personer, par, grupper og (pr. 1. november 2017) familier.

· Ansigtsbehandling ·

Den ansigtsbehandling jeg tilbyder tager udgangspunkt i Japansk Lifting.

Japansk Lifting er en tre-trins behandlingsmetode, indeholdende både stimulering af akupunktur- og organpunkter, hud- og vævopstramning og ansigtslymfedrænage.

Dette betragtes som en ”Klassisk Japansk Lifting”-behandling (50 min.)

Derudover tilbydes en masse afspændende og afstressende dele: gode, nærende masker, varme klude, nakke-, kraniekant- og håndmassage, og boostende, kølige saltsten.

Dette er ”Udvidet Japansk Lifting” (60 min.).

Hvis ønskeligt, afsluttende fodzoneterapi/lymfedrænage.

Dette er ”Japansk Lifting, inkl. Lymfedrænage” (70min.).

Ansigtsbehandlingen er ikke alene hud- og vævopstrammende, hele behandlingen giver, i rolige, behagelige omgivelser, mulighed for at komme i en dyb afstressende og meditativ tilstand.

Bonus: Reducering af rynker, mere glød, og udsættelse af aldringstegn.

Ansigtsbehandlinger tilbydes til både kvinder og mænd, og kan kombineres med formelle mindfulness øvelser.